Mijn Werkwijze

Mijn werkwijze is voor iedereen anders. Ik heb geen vast protocol, ik stem graag af op de werkwijze van de klant. Dit betekent dat wij samen afspraken maken over hoe ik te werk ga. Ik wil namelijk dat het voor jou als klant duidelijk is wat ik precies voor je doe. Natuurlijk neem ik je mee in wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Te denken valt aan: SEO, SEA, Google advertenties, maken van promotie materiaal, website optimalisatie, klantonderzoeken, customer journey optimalisatie.

Het beginproces is vaak voor iedereen wel hetzelfde. Het begin proces leg ik hieronder voor je uit.

 

Het beginproces

Als eerste maken we een afspraak bij jou op locatie. In dit gesprek breng ik in kaart wat het bedrijf doet, wat je graag wilt bereiken en wat je van mij verwacht. Daarna ga ik aan de slag met een analyse, hierbij neem ik jouw wensen mee in mijn adviezen. Dit is een analyse van waar ik “problemen” en mogelijkheden zie. Uit deze analyse komen adviezen. Aan deze adviezen zitten uren per week verbonden en wat ik met deze tijd zou kunnen doen voor het bedrijf. Deze kom ik aan je voorleggen en als je enthousiast bent starten wij de proefperiode, deze is voor 3 maanden. Dit is niet alleen voor jou maar ook voor mij. Zo kunnen we beiden kijken of het is wat we verwacht hadden en of er een klik is. Als wij aan het einde van de proefperiode er beiden mee door willen, wordt er een jaarcontract afgesloten.

 

Een jaarcontract

Voor het jaarcontract spreken wij een aantal uur per maand af. Wij spreken dan vaste taken af die ik in deze uren doe. Mocht je voor meer uren hebben gekozen dan deze vaste taken innemen, krijg ik de kans om verdere wisselende taken te doen. Dit heeft mijn voorkeur zodat ik met de trend mee kan gaan en kan blijven analyseren wat er voor jou beter kan. Uiteraard is dit in goed overleg! Tevens geeft dit ook de ruimte om een iets extra’s te doen als je daar halverwege de maand achter komt. Denk aan een kleine extra campagne of promotie materiaal voor een beurs, enz.

Wanneer je een jaarcontract aangaat, gaan wij ook kijken naar hoeveel contact en terugkoppeling je graag wilt van mij. Wil je er niet te veel tijd instoppen en het meer aan mij overlaten is dit geen probleem. Mocht je juist in veel meegenomen willen worden dan kan dat uiteraard ook. Zo probeer ik het voor je een fijne ervaring te laten wezen.

Na het jaarcontract kijken wij samen hoe wij verder gaan.