Albino Trouwringen

Albino trouwringen is mijn eerste opdracht als ZZP’er. Iedere maand heb ik een aantal vaste punten waar ik aan werk. Voor Albino is dat de socials (Instagram en Facebook), de Google Campagnes, SEO en SEA en de algemene analyses. Daarnaast heb ik maandelijkse taken die kunnen verschillen. Zoals e-mail campagnes opzetten, het verbeteren en verder uitwerken van de website en waar verder in die maand voor hun prioriteit ligt. De vaste uren die wij hebben afgesproken verdeel ik onder de onderwerpen die die maand mijn aandacht nodig hebben. Dit kan uiteraard in de maand zelf veranderen, maar ik maak altijd een schatting van wat ik die maand voor ze kan betekenen.

Succubus Stage

Bij Succubus heb ik mijn afstudeer stage gelopen. Ik heb samen met Succubus gezocht naar een “probleem”. Wij zijn uitgekomen op de customer journey. Deze wilden zij op een betere manier inrichten waardoor de klant contact punten beter zouden verlopen. Door verbeterde customer journey zou de kans groter worden dat de klanten terug zouden komen. Ik heb toen voor Succubus de gehele customer journey doorlopen en waar mogelijk aanpassingen gedaan. Naast de customer journey keek in ook naar andere mogelijke verbeterpunten. Hierdoor kon ik op enkele processen losse adviezen gegeven die niet perse bij mijn verslag hoorden, maar die wel interessant waren voor het bedrijf.

STOX stage

Bij STOX heb ik mijn allereerste stage gelopen. Dit zou een meeloop stage zijn, echter kwam ik er achter dat het bedrijf niet echt een marketing afdeling had. Het kwam er uiteindelijk op neer dat ik in plaats van meelopen veel alleen deed. Dit zorgde bij mij wel voor vrijheid en heb ik veel kunnen leren. Al mijn idee├źn stelde ik voor aan de eigenaar met wie ik in contact stond en waarvan ik er een groot aantal mocht doorvoeren. Doordat ik zo zelfstandig aan het werk was heb ik moeten leren met vallen en opstaan. Dit lijkt misschien geen ideale stage en het was soms ook wel wat moeilijk maar door zoveel alleen te mogen doen kwam ik er wel achter dat ik meer wist dan ik dacht. Ik leerde ook sterker in mijn schoenen staan en niet te twijfelen aan mijzelf. Ik heb voor hun veel promotie materiaal gemaakt, adviezen gegeven over de winkel inrichting, geholpen met de social media, en mini analyses en onderzoeken gedaan.